Strainatatea, autostrada, si romanii

In mod cert, va intereseaza putin inspre deloc motivul pentru care nu am mai scris. Ca sa va plictisesc de tot si ca sa ma urati, va zic ca am fost in concediu! La schi, normal! Prietenii mei din grupul suspinatorilor dupa zapada stiu de ce! In Austria, normal, ca acolo-i Mecca noastra!

De vreo 3 ore am ajuns si inca sunt sub efectul drumului de 930 de km! N-a fost greu, dar in mod cert a fost interesant! Se facea ca eram intre Budapesta si Szeged, pe autostrada, viteza de croaziera, deci undeva intre 140 si 150, frumos si elegant! Logic, sezut cuminte pe banda 1, trecut pe 2 strict pentru depasit, la fel ca toti ceilalti Attila si Csabi. La fel ca Attila si Csabi doar, pentru ca, la un moment dat, aparu in fata, mergand agale pe banda 2!, badita muntean, cu numar de Bucuresti! Bai, omul n-avea nici o taina! Era singur, singur!, pe banda 2! In rest, toate masinile, zeci la numar, si inaintea si in urma sa, mergeau frumos pe "trasa" exterioara. M-am uitat ca bivolul la el. Oare nu stie care-i regula nescrisa pe autostrada? Si daca-i asa, oare nu vede ca-i singur pe banda aia? Da' oare asta nu-i spune nimic? Sau poate se pregateste sa o calce? Sau ce masa-n fund face?

Saracu', era doar cretin! Nici cand am trecut pe langa el, prin dreapta, si m-am uitat inspre distinsa lui entitate mai cu subinteles, nu s-a prins! Doar nu e lapte batut nu?! Eu am constientizat destul de repede ca e un dobitoc care se crede pe tarlaua lui tasu din Pipera, da' cre' ca vecinii nostri mai spalati si educati n-au priceput o iota din activitatea maimutei!

Dupa ce l-am intrecut, l-am mai urmarit in oglinda! La un moment dat, miracol!, omul a trecut pe banda 1! In sfarsit m-am gandit, creierul sau a facut prima conexiune corecta! Pe dracu! Era o benzinarie pe dreapta si pe semne ramasese fara suc la injector!

2 comments:

Dani spunea...

Bine ai revenit pe planuri mioritice.
Ti-am zis romanii nu știu sa conducă pe autostrada :)

TomSiJerry spunea...

Ceau, mersi de urari :)!
Stiu ca ai zis, tin minte perfect, si rezonam cu tine :)!
Vezi ca link-ul nu-i bun.

Trimiteți un comentariu