Fratelli – io mi-s mare clubber

Ieri a fost ziua cea mare! My first time! Oh, cata fericire! …Ieri am…ieri am… nu mah, nu ieri mi-am pierdut virginitatea, spurcatilor!…ieri am fost si io prima data in Fratelli. Inauntru. Ca pe terasa am mai fost.

Deci da, imi pun poze pe Hi5, si da, doua saptamani oi fi vedeta clasei!

Mno, cum sa va zic io…

Ciudatii naibii, la intrare n-au nici vaca de bronz si nici pe Budha. Au in schimb, pe post de zeitate, un 530 GT. Nou. Am vrut sa ma inchin, da’ nu m-o lasat femeia. Ce stiu ele?! Necredincioaselor! Cica in banii de bilet nu-i inclus si test drive-ul.

Pe urma, am intrat in club. Mie-mi place. II fain gandit, da-i stramt ca-n scorbura.

Peroni mic costa 6 lei. Merge. Whisky cola 15. Decent.

Media de varsta ii pe undeva pe la 24 de ani. A femeilor. Pe cine Dracu’ intereseaza cati ani au italienii batrani, hipsterii, sau cefele stratificate? Bonus: hipstari indieni uscati, cu chimesea deschisa, sa se vada flocii negri de pa cept. [ Is aia de se sparg in karaoke la San Marzano ] Divin.

Mno, da locu-i periculos; pentru femei. Mie asa mi s-o parut. Ca prea erau tate bolnave de gripa porcina. Sau de la ce le-o fi crescut rat? Altii se antreneaza pentru Olimpiada. Altfel nu-mi explic de ce inconjoara barul o data la 2 minute. Amu, nu ma intelegeti gresit, sunt si oameni faini pe-acolo, da’ cam tre’ sa-i cauti bine.

Pe la 1 noaptea o venit Mandinga. Dupa tate aparentele, dadeau cantare. Si or dat. Si o fost genial! Si or cantat live. Si chiar or putut. Si o sunat de-a dreptu’ fain. Si solistul lor are super voce, si solista e buna-n draci. Si e buna si la cantat. Si nigarul ala cu freza afro e idolul meu in viata. Il doare-n Cuba de tot si de toate. Si daca mai zic un “si” o sa muriti in chinuri.

Da’ crezi ca or avut saracii cu cine sa faca show? In afara de unii, putini la numar, care stiu sa aprecieze cand ceva suna bine, indiferent de gen, restul semnau probabil obisnuita condica, lesinati langa un pahar. Asa ca Mandingii saracii, ca mi-era mie jena de jena lor, ne-or muzicalizat [ huh, ma iau astia la Academie ] o ora si dusi or fost.

Si dusi am fost si noi dupa ei, ca nu mai era nimic de vazut, si eram prea treaz si ma plictiseam.

Si-am incalecat pe-o sa…  

0 comments:

Trimiteți un comentariu