Familist convins

Ati auzit de cercetatorii britanici? Sunt aia care dezbat daca basina de varza ii mai puturoasa decat aia de fasole. Sau poate Brainiac o flatulau? No, nu-i bai oricum. Ideea ii ca-s din neamu’ ala de arata aproape toti ca niste avortoni si au dintii stricati. Si berea proasta, ca sa fim intelesi.

Asa. Mi se pisca mie de ei. Da’ ei nu si nu, si pe deasupra i-or mai invatat si pe altii sa se ocupe cu nimic. Cum ar fi pariurile. Asa-i Misu? Sau cum ar fi studiile ilogice pentru idioti interesati. Interesati numa’ ei stiu de ce.

Si uite-asa or ajuns unii sa zica ca [da ba’, e intentionata] impartitul sarcinilor casnice cimenteaza o relatie.

Mno … sa va zic. In primul rand, io nu vreau sa imparta nimeni nici o sarcina cu mine! N-am uter. Doi la mana, aproape niciodata “nu primesti nimic” pe post de decont. Oricum, daca din politete, la inceputurile voastre, te-ai impiedicat de aspirator si jenat ai simtit nevoia sa-l fatai prin casa, afla ca te-ai dus dracu’. Din acel moment esti titularul de drept. Fatality!

Mai departe. Fiti atenti aici: niciodata, dar absolut niciodata, sa nu spuneti “draga las’ ca spal io vasele”, ca v-ati uitat voi atent inainte si is numa’ 3 farfurii. Asta-i cea mai mare teapa. Intodeauna, dar intotdeauna, din abisurile bucatariei vor aparea tigai uleioase, oale de supa, mii de pahare, filtre de cafea, masini de tocat carne…

Desigur, sunt dispus ca unele lucruri sa le facem impreuna. De exemplu: sexul. Sau  mersul cu masina: eu la volan si ea in dreapta. Sau salarul? Dar vai…ce misogin!

PS: Axioma: Eu nu sterg praful! …decat atunci cand ma pune ea!

PS1: Cu toate astea, iubesc femeia.

4 comments:

Miclau spunea...

Sa inteleg ca ai facut greseala sa speli 3 farfurii si te-ai procopsit cu multe altele :))

PS. Bravo Dia ! :P

TomSiJerry spunea...

Baaaaaa, tu tii cu ursu? :P
Razi tu razi Harap Alb...mai vedem noi :P

Adi spunea...

Adevarul e ca ai mare dreptate... Am patit-o si eu si stiu cum e si de atunci tot incerc sa ma eschivez de la acte din astea de bravura. :)) Cateodata reusesc...alta data nu am de ales. :D

Anonim spunea...

Când ai ajuns la o asemenea concluzie ... nimic nu mai contează ! :))

Trimiteți un comentariu