Dioxidul, bata-l vina!

Am citit ieri in diverse locuri prin presa internationala rezultatele unui studiu despre cantitatea de dioxid de carbon emanata in urma unui "Google search". Stirea a fost tradusa si la noi. Tocmai s-a dovedit ca toata tarasenia e o facatura. Mincinosii Super ziaristii de la The Times au scos din context diverse afirmatii ale unui profesor de la Harvard, ca sa produca o stire senzationala. Deci presa manca rahat peste tot, nu doar la noi! Prin patria muma e copiat doar modelul urat mirositor din import! Da' si ala e copiat cu prost gust si inteligenta zero! In fine... 

Eu ma-ntreb cine o fi platit pentru idiotenia asta? Sa fi fost oare Microsoft? Dar vai, ce ganduri murdare, nu-i asa?! Ce chestie, cum se potriveste vestea asta exact la o zi dupa ce glumetii prealuminatii lui Ballmer s-au cacat iar la semnal, ca de obicei, de altfel!

N-am rabdare sa iau la disecat articolul cu pricina, dar au facut-o altii, mult mai avizati si mai informati decat mine! Vedeti acolo detalii faine!

Sper ca ati remarcat tonul moderat! Nu preaslavesc Google, desi folosesc multe dintre aplicatiile lor, iar aia 2 dolari din AdSense nu m-au facut sa-mi vand sufletul.


1 comments:

Dani spunea...

Uite si răspunsul celor de la google

Trimiteți un comentariu