Din ciclul daca esti gras si invidios, atunci esti prost

La americani ii mare isterie acum! Somnul lor de grasi puhavi e tulburat de faptul ca Michael Phelps a indraznit sa fie om intr-o seara! Sa fie humanoid ca noi toti, pe cale de consecinta, sa aiba o seara de ratacire! Baiatul a servit o "infuzie de vise" si s-a simtit bine! Io nu zic ca-i ok sa te indopi cu surogati de fericire, da' fiecare e liber sa se distreze in felul lui, atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni! Nu?

In caz ca nu stiti cine e Phelps, va spun ca e baiatul ala care ii face pe delfini sa se simta niste mosi cu coxartroza. E baiatul care a adus azi vara pentru SUA 8 medalii de aur la Olimpiada! E tipul pe care toti cacaciosii aia umflati il ridicau in slavi in timp ce mai bagau pe gat o aripioara KFC! Atunci erau mandrii ca-i unul de-al lor, acum il arata cu degetul! Ciudat ca jumatate din pruncii lor sunt afumati si se impusca la 12 ani prin scoli, dar pe ei ii "impunge" direct in inima ca unul care inoata 50 de km pe zi a tras pe nas intr-o seara... 

Invidie! Asta-i cuvantul! Asta-i motorul acestui oprobiu public, de doi lei! In visele soldate cu polutii nocturne, se vor a fi ca el, si cand colo sunt niste grasi ce trebuie sa-si caute puta pe pipaite, undeva intre tesuturile adipoase!

Sunteti jenanti bah hamburgerilor!     

5 comments:

Dani spunea...

ma nu iţi dreptate aici din 2 motive:
1. Phelps e drogat, dar nu cu canabis, sau ce o fumat, ci cu anabolizante/eritropoetina si eu mai ştiu ce or descoperit acuma americani de vor sa ii dea si la Papa Lance.
2. Phelps ar trebui sa fie un exemplu pentru tinerii de 12 ani care nu au ajuns inca sa se împuşte pe strada

TomSiJerry spunea...

Este adevar si in ce zici tu. Pe mine insa m-o deranjat foarte tare ipocrizia si infatuarea caracteristica lu' Uncle Sam astia.

Anonim spunea...

Nu e deloc ipocrizie si infatuare. Pur si simplu omul a gresit si acum plateste. Nu cred ca Phelps chiar daca a castigat 8 titluri olimpice trebuie sa fie mai presus de lege.
Si fie vorba intre noi, habar nu am ce competitie sportiva mai acatari o sa fie urmatoarele 3 luni. Deci una peste alta mi se pare pedeapsa mai mult simbolica.

TomSiJerry spunea...

@anonim: N-a zis nimeni sa nu plateasca, si nici ca e mai presus de lege. Personal, cred ca a fost idiot ca s-a lasat fotografiat, dar asta e alta poveste. Nu stiu cum ii spui tu la treaba asta, dar faptul ca acelasi om care te pupa in cur acum un timp, acum te scuipa in gura, pentru mine se numeste ipocrizie. Si daca americanii nu-s infatuati, atunci poate ne amintim de Teo Peter ;)

Anonim spunea...

Si ce doreai sa ii faca federalii lor? Sa musamalizeze cazul in purul stil romanesc?
Da, atunci a fost bun, a luat 8 medalii, acum a gresit si plateste. Nimeni nu l-a scuipat in gura sau mai stiu eu ce, pur si simplu federatia lor l-a pedepsit pentru ca nu a respectat o regula.
Oricum , pedeapsa mi se pare una mai mult simbolica.

Trimiteți un comentariu