Iar vine Valentine’s Day! American crap!

Baieti, sunteti pe pozitii? Daca nu sunteti, asezati-va in bloc start, criptati parola la portofel, si spuneti-va rugaciunile! Dom’le, nici anul asta nu scapam! Garantat! Iar incepe tavalugul Valentine’s Day! Mai avem cateva zile de gratie! Iar o sa fie plin tubu’ catodic de stiri tematice, de pitipoance plimbate de fraieri la Venetia pe bani multi, de agentii cu superoferte “extrem de ultra speciale”, si in general, de dulcegarii din astea ieftine si gretoase! 

Bah, mie-mi displace toata mascarada asta! Io daca iubesc, iubesc in fiecare zi! Nu-mi trebuie o zi pe an ca sa epatez cu chestia asta! In plus, dragostea nu costa bani, nu se manifesta prin inimioare libidinoase si nici prin bijuterii! E neconditionata si imateriala!

Nu pot sa nu observ o particularitate destul de idioata a natiei noastre: inghitim pe nemestecate doar partile nasoale ale culturilor care ne influenteaza. Acum aducem de la americani cultura prostului gust, in loc de cea a sistemul democratic sau a dragostei de tara, de exemplu! Exact acelasi model l-au urmat si strabunii nostri, care in loc de sange in vene si ambitie, au importat de la turci doar shaworma…

Pe langa toate astea, e cel putin jenant pentru noi ca popor, ca nici macar sarbatorile nu mai sunt ale noastre, originale! Practicam cu succes Teoria Formelor Fara Fond: importam tot felul de cretinisme inventate pentru a lasa buzunarul omului curat uscat, ca fundul unui nou nascut!  

2 comments:

Anonim spunea...

o ocazie excelenta sa iei inelu :P

Anonim spunea...

sau de fapt, mai bine astepti pana de dragobete :)

Trimiteți un comentariu