21 de milioane de retarzi!

Adica exact debusolatii care am mai ramas p-aci prin Romania! Nu spun eu asta! De fapt, n-o spune nimeni cu voce tare, dar exact asa suntem tratati, in primul rand de catre proprii guvernanti!

In loc de 50% in plus la salar, Praslea cel Mic si Mucenicii sai le-au tras profesorilor o flegma direct intre ochi si le-au retezat ciocu’! N-am fost eu partizanul acestor mirobolante mariri pentru nenii si nenele de la catedra, caci demagogiile ieftine ajunse la rang de lege n-aveau o baza financiara, dar de aici si pana la a-i face multumiti cu aceeasi leafa si cu faptul ca nu sunt dati afara, e o cale extrem de lunga, pavata cu dibacie, sictir si desconsiderare! Ne-ati votat?! Ha! Acum muriti fraierilor! V-am mintit bah, da-va dracu de prosti!

In aceeasi categorie se inscrie si proaspata Ordonanta de Urgenta care-i pune pe drumuri pe totii directorii de deconcentrate! O mizerie! Ce se intampla mai exact? Pai, directorii erau functionari publici, apolitici macar teoretic, numiti prin concurs, conform unei legi, si nu puteau fi zburati caci…NU ERA LEGAL! Si atunci ce sa faca porcii astia virali ca sa-si puna oamenii lor? Pai iau brusca hotarare ca functiile de conducere din aceste instituii sa nu mai aibe rang de functionar public, ci de manager numit pe baza de concurs de proiecte, ATENTIE, evaluate de mediul politic! Adica un sut in rect, ca tre’ sa vina neamurile si prietenii! Si mai aveti si tupeul sa ziceti ca proaspetii demisi au fost numiti politic ( nu ca n-ar fi fost, marea majoritate ), iar voi vreti sa-i inlocuiti cu manageri profesionisti?! Cum ba!? Cum faceti voi evaluarile?!

Astia ne sfideaza inteligenta, ne cred mai prosti decat suntem! Se sterg la cur cu noi in timp ce poporul danseaza pe manele si o cauta pe Elodia! Poate ca ne meritam soarta!

PS: Ca sa inteleaga toata lumea, Romania e tara in care Parlamentul ocoleste legea prin ordonante de urgenta, in timp ce ne serveste diaree la televizor! Chiar asa retarzi ne cred astia pe toti?

0 comments:

Trimiteți un comentariu