Ora de zoologie

V-o fost dor? Da mah, cu voi vorbesc; voi aia doi, care ma cititi! No, dupa cum puteti vedea (cu accentul pe u), nu m-am putut indura sa va vad tarandu-va in genunchi si jeluindu-va din cauza ca je, (c/g)urul, n-a mai debitat nimic in ultima vreme, asa ca, iata, am decis, intr-un moment de caritate sincera, sa va mai dau ceva de mestecat; o tema de meditatie pro si anume funda, ca sa parafrazez un frezat. Mno…

Deci… care-i animalul vostru preferat?

Fetelor, barbatul nu e un animal, deci nu se pune. Stiu stiu, periodic ragem mai tare decat King [Lion King mah, nu Guta], da’ ragaitul este o reactie naturala a organismului. Spre deosebire de pozitia patrupeda. Hai, nu fiti timide!

As putea spune ca am fost un porc misogin. Ce chestie! Urmarind firul logicii si evidenta sociala, tragem prima concluzie a zilei: animalul preferat al femeii e porcul!

Mai departe… animalul preferat al barbatului e mata! Cum de ce? Pai cum pusca mea sa zici de atatea ori pe zi “pisi” da’ sa ai pretentia ca tu iubesti cainii? A doua concluzie a zilei: barbatii sunt ipocriti!    

Animalul preferat al copiilor nu este niciunul. Copiii sunt prea tampiti la varsta lor, nu-s in stare sa-si aleaga o dobitoaca. In principiu insa, dupa cat de des striga “mama”, aceasta neavand de obicei puta (sper!), am putea spune ca tot pisicile sunt in varful topului.

Si acum, momentul culminant, momentul in care va impartasesc din inteligenta mea nesfarsita! (la dracu’ , tre sa-mi fac un cult, sa imi gasesc adepti, si sa ma imbogatesc de pe urma lor) . Ase, deci: animalul meu preferat este trantorul! Unde mai gasesti tu asa ceva? Ganditi-va si voi: nu produci nimic in afara de sperma o viata-ntreaga. Pe urma, femeile te ucid iute, nu incet si trist, la 80 de ani. Si macar mori fericit. Si nu tre’ sa cresti copii, sa-i plimbi in parc si nici sa dai explicatii cand intarzii de la “meci”! 

PS: Ne mai auzim…

10 comments:

Hiacint spunea...

Sunt Mihaela Butnaru, de la bookblog.ro, poti afla mai multe despre mine de acolo sau de pe blogul personal. Momentan lucrez la un studiu despre comunicarea pe bloguri si am nevoie sa imi raspunzi la 16 intrebari despre blogging. Daca te intereseaza sa participi la acest studiu, trimite-mi un e-mail la adresa mihaela.butnaru[@]gmail[.]com si iti voi da toate detaliile. Participind poti cistiga, prin tragere la sorti, un premiu surpriza.

Anonim spunea...

Hmmm ... ba să știi că mie de mică mi-au plăcut în special două animale: delfinii și ursuleții koala :P N-am un animal preferat, că-mi plac mai multe, deci animale preferate ... pe lângă cei mai sus menționați ... tigrii ! :D

Anonim spunea...

două specii*, scuze :)

Masaj erotic Bucuresti spunea...

da, se pare ca in romania ar trebui sa fie mascosta nationala acest trantor.

Anonim spunea...

І was suggeѕted this ωеb site thгough my cousin.
I am no lоnger suгe whether or nоt this put up is writtеn
by way οf him аs nobοdy еlsе recognise ѕuch dіѕtinct appгoxіmately my problem.
Yоu are wonderful! Τhankѕ!

my site ... why do nootropics work
Here is my weblog : do nootropics help with memory

Anonim spunea...

Hi! I've been reading your weblog for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Houston Texas! Just wanted to say keep up the great work!

Have a look at my homepage bucket truck
Also visit my web blog : altec bucket trucks

Anonim spunea...

Heу theге! I know thiѕ iѕ kinԁ οf оff toріc but I wаs wοndering
whіch blog platfoгm are yоu uѕing for this webѕitе?

I'm getting sick and tired of Wordpress because I'vе had
іssues with hаckers and I'm looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

My website; Bucket Truck Sales

Anonim spunea...

I wаs ablе to fіnd good information from your blog
articles.

Fеel fгee to visit my ωebpage tens

Anonim spunea...

whoаh this blog is gгeat i lоvе rеаding your posts.

Stay up the great work! You alгeadу know, mаny peгsonѕ are lοoking
гounԁ for this infо, yоu сould
helр them grеatly.

Feel frеe to surf to my ѕite how to make money buying and selling cars

rochii de ocazie din Romania spunea...

Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!

Trimiteți un comentariu