Cea mai scumpa cafea din lume

Costa 50 de lire sterline ceasca ( da da , 50 de lire englezesti ) si este compusa din doua soiuri de boabe, din care unul este colectat nu din arborele de cafea, cum te-ai astepta, ci din excrementele unui animal ( asemanator cu pisica din cate am inteles ).
Tinand cont de modalitatea de obtinere a produsului final, cred ca nici macar cei mai fitzosi manelari romani nu ar consuma asa ceva, chiar daca este "trendy" si foarte elevat :). Probabil ca in cazul in care ar fi fost boabele placate cu aur sau invelite in dolari acestia din urma ar fost mai receptivi.
Revenind la subiect, ma gandesc cam cata cafea, din cea considerata mai "buna", imi pot cumpara de banii aia. Un sfert de Lavazza costa cam 25 de lei, si 50 de lire sunt cam 250 de lei, in concluzie, as putea cumpara 2,5 kg de cafea de calitate cu aceesi bani. Eu, fiind un consumator moderat inspre asiduu, consider ca 2,5 kg de cafea imi ajung un an, iar diferentza intre gusturile si aromele cafelei de pe piata romaneasca se simte doar intre produsele cele mai scumpe si cele jenant de ieftine, unde te si intrebi ce nisip consumi.
Pot intr-un final sa imi exprim parerea: au si europenii parvenitii lor!
Abia astept imaginile cu mondenii cretinoizi de pe la noi consumand caca-cafeaua in cauza, cu gesturi studiate si explicandu-ne noua, celor profani, "divinitatea gustului" :D!
Stupid...

1 comments:

Anonim spunea...

scump rahatu! :D

Trimiteți un comentariu