BNR vrea sa "ajusteze" si piata imobiliara

Acuma ca preturile la locuinte au scazut putin, sau in cel mai rau caz au stagnat, indeosebi la apartamentele vechi, scumpa noastra BNR s-a gandit sa efectueze un sondaj, si ghici ce?!, au tras ei repede concluzia ca preturile la imobiliare vor continua sa creasca!
De intrebat, i-au intrebat pe bancheri! Pai cum asa? Da da, stiu!, ei dau creditele ipotecare, si in functie de numarul si valoarea acestora, pot afirma niste chestii...dar... sa nu uitam ca lor le convine sa se contracteze cat mai multe credite, de valori cat mai mari, ca sa ne poata ei jecmani cat mai tare! Si atunci, oare ce te poti astepta sa spuna distinsii camatari?
Chiar asa ne iau pe toti de prosti?
In fond si la urma urmei, oferta depaseste cu mult cererea deja, si romanii au mai deschis ochii putin! Asa ca sincer, trebuie sa fii cel putin tembel sa dai pe ceva mai mult decat stii ca valoreaza in realitate, doar pentru ca asta e pretul pietei! Poate sa fie pretul pietei mai tare ca la New York, daca nu se vinde! Si atunci...oare cum va fi evolutia, cum va fi trendul ( asta ca sa ma dau si eu interesant cum ii vad pe diversi papitoi la tv )?!...

0 comments:

Trimiteți un comentariu