Romania - tara pudorii intruchipate si a simtului etic!

Asta e tara in care popii si-o trag in cur cu baieti dar sunt iertati de Biserica, ca doar s-or cai ei, tara in care profesorii universitari cer favoruri sexuale studentelor de la medicina ca sa le treaca examenele si nu patesc absolut nimic, tara in care un cretin o violeaza si o lasa insarcinata pe verisoara lui de 11 ani dar nu poate fi trimis la inchisoare sa fie el spart la buci daca familia fetei nu depune plangere si tara in care fiecare fura cat poate!
In acelasi timp, tot Romania este si tara in care o profesoara este destituita pentru ca s-a culcat cu sotul ei! Cum naiba?!
Nu stau sa ma intreb daca este etic sau nu sa pui filme erotice cu tine pe diverse site-uri dedicate, pentru ca in mod sigur a te filma in timpul actului e dreptul tau!
Da' nu pricep ce legatura are asta cu calitatea actului tau didactic! De ce ar trebui sa fi destituit? Ca ce? Ca dai exemplu prost copiilor? Pai care este exemplu prost?! A ajuns anormal sa te culci cu nevasta? De vina ca aia mici se pot uita la film nu sunt protagonistii, ci parintii care nu sunt in stare sa controleze ce fac plozii lor atatea ore in fata calculatorului!
In afara de asta, este ilegal sa fii putin exibitionist?
Filozofie de rahat! Mentalitate tot asa...

0 comments:

Trimiteți un comentariu