Afacere online asa cum trebuie

V-am spus acum ceva vreme ca imi caut portbagaj pentru schiuri. Intre timp, mi-am cumparat bare transversale, de la Renault, la un pret mult mai rezonabil decat m-as fi asteptat, avand in vedere preturile pe care le practica francezii cand e vorba de piese de schimb si accesorii. Drept ii ca nu-s Thule, da' sunt de aluminiu si scrie Renault pe ele, ca si pe masina. De "trotineta" sunt multumit, asa ca si tevile astea beneficiaza de un capital de incredere deosebit din partea mea.

Pana aici e bine, numai ca nu pot sa leg schiurile cu sfoara, ca am de mers in Austria, si nu cred ca m-or lasa aia cu elicopteru' pe autostrada! Drept urmare, ia-te si cauta suporturi de schiuri prin Timisoara. Bah, erau pline magazinele acum 2 saptamani si acuma zici ca s-or evaporat! Las-o naibii, doar n-om fi toti schiori in tara asta! Si chiar de-am fi, daca s-or gatat jucariile, inseamna ca o fo' cerere. Deci, dupa mintea oricarui pietar cu 2 clase ca trenu', mai trebuie sa aduci! Corect?! Corect! Dupa mine, nu si dupa furnizorii de astfel de piese! Am ramas perplex la replica urmatoare, primita in doua locuri: "pai nu mai aduc furnizorii ca e gata iarna". Unde e ba gata iarna?! Ce dracu', n-ati avut bani de intretinere si-acuma va place sa credeti ca e cald afara? Va ninge in gura de destepti ce sunteti!

Tot raul spre bine, si salvarea a venit de la portbagaje.net. Ca sa vezi, la Cluj inca e iarna! Al naibii ardelenii astia ai mei, cum s-au dezis ei de vitezele specifice: am sunat ieri, am facut comanda, si astazi la amiaza am primit mult doritele suporturi. Asta se numeste seriozitate! Imi place asta, mai ales ca, in Romania, asta e o virtute mai rara decat ploaia in desert!

Adevaru' ca si io-s bivol. In loc sa dau un telefon, mai bine am consumat benzina prin oras o saptamana!

2 comments:

Anonim spunea...

Oare cu cine ai umblat tu prin Timisoara? Cu cine le-ai montat? Cine a primit comanda? :)) Vezi ca nu te mai primesc acasa :)

TomSiJerry spunea...

hai pisi draga, nu fi suparata! doar stii ca asa sunt barbatii :P

Trimiteți un comentariu