Cum sa spui “la revedere”

Mi-am amintit azi cu placere de un moment fain din “tineretea de mult apusa”, adica din anul I de facultate! Faine vremuri au fost alea,pitoresti si naive! Eram si eu un studentache normal, cu prietena acasa la Oradea, si cu amanta oficiala la Timisoara. Daca Presedintele isi permite, eu de ce n-as fi putut? Hormonul trebuia mangaiat si in alea 2 saptamani scurse intre vizitele acasa, mai ales ca la 19 ani sangele iriga partea inferioara cu mult si des elan!

 

Si uite-asa m-am “imprietenit” eu cu o fata, frecvent si cu spor, pana cand m-a lovit sentimentul de vinovatie. Sau m-oi fi plictisit? Neah… nu mai tin minte, si oricum nu asta-i important. Important e ca fata saraca n-avea nici o vina, si eu nu stiam cum sa-mi scot camasa, cum sa-i spun eu mai elegant ca PA, asa brusc si dintr-o data, mai ales ca, teoretic, ea nu stia de “mariajul” oficial?

 

Dar pentru ca eram un putache om matur am ales cea mai lasa demna si barbateasca solutie: am condus-o intr-o dimineata la cursuri si i-am spus ca o sa o sun dupa ce termin si eu cu scolile! …Si am sunat-o peste o saptamana sa o intreb, voalat evident, daca a priceput mesajul! Il pricepuse, normal, v-am spus ca nu era tampita!

 

Eeee, la tati ni greu!

7 comments:

Anonim spunea...

ce tz-o venit, bulishor asa dintr-o data? te-o lovit melancolia? :P

TomSiJerry spunea...

Eheeee! Nu-s melancolic! Asta intra la capitolul amintiri faine :)!

Dani spunea...

Si Diana cand intra in scena?

TomSiJerry spunea...

hehe. diana a intrat in scena putin mai tarziu. dar nu pot dau detalii ca dup-aia tre' sa dau explicatii :))! rupe joarda pe mine!

Anonim spunea...

Pfiuu...ar trebui sa citesc si eu mai des blogul....Cine stie ce da din casa!!!!

Anonim spunea...

Aaaaa....si inca ceva....Cum sa spui "La revedere"?....Intreaba-l pe Miclete (trupa Cavnic stie de ce!!) :)))))))))

Delia spunea...

Io cred ca Deeulika stie cel mai bine cum sa spuna :" La revedere!". Tocmai ne a aratat.

Trimiteți un comentariu