GSP e spam site

Recunosc, sunt unul dintre milioanele de pulifrici care citesc GSP! Ce sa fac daca-mi place sportul?! Sa "ma dau" pe Eurosport ar spune unii! Corect, chiar fac si asta! Numai ca, soarta a fost atat de buna incat m-a facut roman, asa ca ma intereseaza in mod deosebit diverse activitati mioritice, care presupun alergatul cu sau dupa o basica, in principiu!

Asadar, deci, si prin urmare, ca orice maimuta 2.0, m-am abonat la feed-ul lor! Aici intervine mizeria! Astia publica cel putin 200 de articole pe zi, dintre care jumatate descriu modelul, marimea si gradul de uzura al chilotilor lui Becali. Stiu ca-s mai multi veri, dar se aplica la oricare! Restul de 49,9% ne explica daca Radoi s-a sters la cur cu nisip sau daca Borcea si-a operat buricul! Bai tete, au jucat baietii la handbal, la Campionatul Mondial, chiar tre' sa aflu din presa internationala ce au facut?! Cine pusca si cureaua lata sta sa filtreze intre toate titlurile alea scuipate la foc automat!?

Desigur, nimeni nu ma opreste sa ma dezabonez de la GSP... ma mai gandesc! Chestia ii ca aia de la Prosport sunt chiar mai penali, asa ca nu prea exista o alta optiune de a fi informat in sens sportiv...

3 comments:

Anonim spunea...

scrii tot mai bine :)

Dani spunea...

mă, era o vreme când si eu eram abonat la feed-ul lor, dar după ce gaseam si acelasi feed de vreo 4 ori, si daca plecam in weekend gaseam cam 800 feeduri necitite, am zis ca mă dezabonez.
Daca am vreo soluţie in schimb? baga-ţi picioarele in sportu romanesc :P

TomSiJerry spunea...

as vrea sa ma pot detasa de sportul romanesc, dar nu pot :(! ma refer la ala care face performanta, nu la balacaria aia de fotbal.

Trimiteți un comentariu