La ce mi-o fi trebuit mie Master?

In toamna m-am inscris la Master. De numit, se numeste pompos: Marketing–ul Competitivitatii. De inscris, m-am inscris ca era la moda, ultima fita, nu ca ma mistuia pe mine prea tare dorinta!  Evident ca m-am dus la interviul de admitere fara sa citesc nimic, doar nu ma tampisem subit! La intrebarile alora, desprinse din filme cu economisti, privirea mea era la fel de inocenta ca a unui bivol la abator! Am si iesit razand, fiindu-mi clar ca n-am nici o sansa! Dar culmea, am avut, am intrat cu un glorios 5! Pfff, inseamna ca sunt unii chiar mai ninja decat mine la capitolul asta de povesti vanatoresti!

Nah problema ii ca acuma mai am si examene! Chiar si azi! Evident ca sunt pluta! Am incercat io sa buchisesc ceva pe-acolo, da’ dracu poate sa tina minte capitole intregi de povesti! Inginerul din mine se zbuciuma ca o virgina in cautare de scheme, dar n-a gasit nimic! Doar text, fucking plain text! Noah stiti ce dragilor: pentru mine, Piata a fost si va ramane, intotdeauna, locul unde ma duc sa-mi cumpar rosii! Daca nu va convine definitia mea, va urez sa vi le bagati pe-ale voastre in cur!

6 comments:

Dani spunea...

Ce poate fi mai fain decât sa ajungi dimineaţa la serviciu si sa te delectezi cu un articol despre scoală... Foarte tare am ras copios ;)

TomSiJerry spunea...

bine bine, da' tu cand mai scrii ceva :P? sa "ne" radem si de tine :D

Anonim spunea...

looool! las c-a fi bine, tilica! :P

Delia spunea...

Foarte spiritual, Motzica! Intr adevar, mi am facut un obicei in a ti citi dimineata tie blogul si seara a ma uita la Badea... Tonul nu e foarte diferit. Vezi ca ti fac si reclama printre coleji...:P La mai mare!

Anonim spunea...

Bey nici nu stii cum se numeste masterul...MANAGEMENTUL competitivitatii :P

TomSiJerry spunea...

@dia: dracu lacu! tot aia!

Trimiteți un comentariu