Portbagaj pentru schiuri

Unii zic ca e util, alti ca nu! Evident, depinde foarte tare de nevoile specifice ale fiecaruia… Eu unul m-am convins ca mi-e necesar unul. M-am saturat sa imi inghesui schiurile pe bancheta din spate, sa ud tot interiorul cu zapada netopita de pe la legaturi, si pe deasupra sa si traiesc in permanenta cu grija de a nu taia tapiteria cu canturile! In plus, daca vrei sa duci mai mult de o persoana la munte, clanta!

 

Nu ziceti de portbagaj, ca nu imi incap acolo, pe incercate! Si nu, nici bancheta din spate nu mi se rabateaza decat toata! Concluzia e aia de mai sus: musai trebuie cumparat suport pentru schiuri!

 

Intrebarea care se pune e urmatoarea: ma duc la Metro si cu 4 sau 5 milioane am rezolvat tot sau apelez la o firma specializata, care o sa-mi vanda un echipament Thule undeva pe la 8 milioane probabil? Ma duc destul de des la schi

 

Deocamdata am dat un mail de tatonare si astept raspuns. Pana atunci ma mai gandesc cum procedez!

 

Ah, si inca ceva , sub nici o forma nu vreau sa dau gauri in plafon!

3 comments:

Anonim spunea...

vezi si pe www.portbagaje.net ce au

Anonim spunea...

Noi ne-am luat chestii din alea cu magneti, de se lipesc pe masina 170 de Roni... in Austria e mai eftine (20 de euro, ceva de genu). Partea proasta cu ele e ca nu poti sa lasi schiurile foarte mult pe masina nesupravegheata... deoarece e magneti si oricine ii poate dezlipi.

TomSiJerry spunea...

pai stiu de chestiile alea cu magneti. da' tocmai asta e ideea, nu vreau sa ma doara capu' de schiuri cand ma duc sa manc o ciorba :). in plus, la alea cu magneti, daca pune Schumacher al tau o frana mai serioasa, s-ar putea sa trebuiasca sa va opriti sa culegeti echipamentul de pe carosabil :)

Trimiteți un comentariu