BAC-ul este o bataie de joc

De ani de zile, Ministerul Educatiei face tot felul de experimente stupide pe seama liceenilor! Tot de atatia ani de zile, la BAC se copiaza pe rupte, in functie de cat de "potenta" este conducerea liceului si cat de "potenti" parintii! In fiecare an ies cu scandal examenele astea dar totusi nu se schimba nimic! Adica, se schimba forma, inca prea des, dar nu si fondul!
Anul asta, chiar si profesorii, sau macar o parte dintre ei, s-au intrecut pe sine in a emite cretinitati! L-am vazut pe ceva nene deplangand faptul ca zeci de lucrari erau rezolvate identic la proba scrisa de Limba si Literatura Romana, si ca sigur s-a copiat acolo! Pai prietene, nu cumva cele 100 ( sau cate or fi fost ) de subiecte erau rezolvate? Daca semenii tai profesori care au facut propunerile sunt atat de halositi la bani incat vand carti cu rezolvarea subiectelor numai ca sa isi umple buzunarele cum naiba mai ai tupeul sa spui ca exista rezolvari identice? Pai ce te asteptai?!
Dar mai presus de asta, "mintile luminate" de la Minister nu au considerat nimic imoral in faptul ca un autor de subiecte scrie apoi o carte cu rezolvari? Bate cu ochi!!!

3 comments:

Anonim spunea...

Intregul sistem e de cacat!
Eu sunt inca in liceu...si nu pot sa-ti explic ce e pe aici. Si e un liceu care are si ceva pretentii. Profesorii nu vin...daca vin, vin degeaba...E o totala bataie de joc! Imagineaza-ti ca intr-o zi in care ai sapte ore...la primele 3 nu faci nimic...la a patra nu vine profesorul...si tot asa...Ce pretentii sa ai sa stea lumea la scoala? In fiecare an se intamla acelasi lucru: nu facem nimic tot semestrul (dar NIMIC!) iar apoi in ultimele 2-3 saptamani ne luam toate notele la aproape toate materiile...Pe de alta parte ii inteleg si pe ei...ca au niste salarii de cacat. Cum sa-ti mai pese? Sunt multe de zis pe subiectul asta...Ideea e ca sunt din ce in ce mai putini profesori adevarati...si din ce in ce mai putini elevi care sa-i aprecieze.

TomSiJerry spunea...

Au salarii de cacat, dar nu i-a obligat nimeni sa se faca profesori...Stiau foarte bine care sunt conditiile...

Anonim spunea...

da, ai si tu dreptate...dar ar trebui facut ceva si pentru ei...Pentru cei deja existenti...dar si ceva care sa atraga noi oameni in invatamant...ca in ritmul asta ramanem cu toti pensionarii...

Trimiteți un comentariu