Ce ma, n-ai “blustut”?

In fond, desi muncesti de-ti sar capacele ( tu, sau mata si cu tactu ), nu te poti caca de foame. Pe deasupra, ai spirit tehnic cat o ridiche. Dar, ca orice roman care are o ultima farama de respect de sine, musai tre’ sa-ti cumperi telefon. Ca de ala are omu nevoie ca de aer, e sine qua non. Ba, da’ daca nu e smecher, ce te faci, pe ce mai asculti tu manele in parc? Pai ce, esti fraier? Vorbitul costa si tu n-ai bani de cartela.

Da’ daca nu are “blustut”? Pai ce om esti tu? Cum nu stii ce-i ala? Fugi ma la Germanos, ca-ti explica ei. Nu-ti spun in shimb de ce ai avea nevoie el. Da’ cica e o smecherie care da pizdulicele pe spate. Dac-o ai “la tine”, esti Greuceanu, nici prezervativ nu-ti mai trebuie. Asa zice Buzdugan, imbracat in salopeta de hornar… Apropos, asta nici in reclame nu-i original, vesnic ii imita pe altii. Am impresia ca el nu are nici macar “o personalitate.”

No te-ai lamurit? Ideea ii ca amu poti trimite lejer, direct pe telefonu “lu’ fratili tau” ultima melodie a lui Salam. Brici nu? Bine-ar fi de ti-ar putea veni si tie un Salam… Sasesc, tat asa, pe “blustut”, fara munca. Da’ nu?

0 comments:

Trimiteți un comentariu