Nimic despre gripa porcina

AH1N1, H5N1, BBA,  BBC, MMC, LALALA, TRALALA… tot un cacat. Oricum toti ne ducem dracu’ intr-o buna zi, si sa mor io daca m-or interesa initialele p-atuncea. In plus, mi-or mai curs mucii si alta data, da’ n-o murit numa’ copacu’, saracu’ de el, ala din care-o fo facuta hartia de buda. 

***

In continuare, va recomand DrNatura. Tot o sa crapati de bronho-masa-n-cur-stie-cum, ca niste porci ce sunteti…suntem… da’ macar cica te caci tot felul de chestii ciudate. Ma tot gandesc daca sa pun poza aici sau nu… Nu pun [ m-o ajuns rusinea ]. Arata ca niste tenii, desi nu sunt. Vedeti voi in link despre ce e vorba.

***

Un ziar austriac o decis ca Romania nu poate iesi din criza. Ce fraieri! Europenii astia “este niste boi”. Ei inca nu au inteles ca noi numai asa, crizati, stim si putem sa existam. Tenta de xenofobie o tratam cu indulgenta, doar e patria lui Hitler nu? Draga Heidi, draga Anton (aus Tirol), ma doare fix la roata de rezerva ce credeti voi despre mine si despre alti oropsiti cu RO in buletin. Este zapada? Merg instalatiile? Euroii mei valoreaza la fel ca ai lui John din London? Atunci, ciocu mic. Vezi ca am uitat sa periez buda la hotel. O sa gasesti in ea rezultate de la DrNatura, asa cum ti-am promis.

Gata. Nu mai am chef. Ne vedem la urmatorul rand.

5 comments:

Anda spunea...

Holy freak, ce-s alea?!?!?! Yek, ma!

TomSiJerry spunea...

Hai Anda draga, nu fi timida, ca stiu "ca-ti plac" :P. Doar tu te plangi ca nu te poti dezobisnui de sfantul cuvant "cacat" :P

Anda spunea...

Iti zic, in viata mea am vazut mult cacat, la propriu, de copii, de comatosi etc., iar asta nu se prea incadreaza in peisaj :))

TomSiJerry spunea...

Asta e Sfantul Duh al cacatului :)). Oricum, testimonialele, daca ai ajuns cumva pana acolo, sunt absolut geniale :)).

Anonim spunea...

http://hubpages.com/hub/Colon_Cleanse_Scams

Trimiteți un comentariu