Din nou pe cai mari

Atunci cand presiunea lipseste, sportul romanesc isi arata adevaratul potential!

Echipa noastra nationala de handbal feminin a batut tot ce s-a putut in grupe la Campionatul European, si are mari sanse sa treaca si de grupa principala, in care s-a calificat!

N-are rost sa vorbesc aici despre valoare, cand avem o portarita cum e Luminita Hutupan, o Ramona Maier, o Elisei sau o Cristina Neagu, care e in stare sa iti rupa mana daca incerci sa ii parezi sutul! Si asa mai departe, toate sunt bune!

Altceva vreau sa zic...

E sublim ca nimeni nu se astepta! Asta deja e un scenariu clasic, patentat de natia noastra! Toate rezultatele de exceptie ale sportului romanesc sunt realizate in momente cand toata lumea ne desconsidera, ba chiar o conditie necesara este sa ne subestimam si noi putin! Atunci cand pornim ca favoriti, esuam in cel mai lamentabil si penibil mod! Asta miroase a mentalitate de looser dar... astia suntem si cu asta defilam!

Oricum, strangem pumnii si visam frumos, mai ales ca greul de-aici incolo incepe! De uitat nu ma uit, ca ma enervez de-mi zboara mucii din nas si imi fac palpitatii!

0 comments:

Trimiteți un comentariu