Revelion de fite “made in Romania”

2700 de RON. Atat costa o camera dubla, timp de 5 zile, in preajma Anului Nou, la o pensiune pe Valea Prahovei. Atentie, am zis pensiune, nu hotel! Am vazut la ProTv, nu vorbesc pe nas. In banii astia mai intra 3 mese pe zi, dar nu si schiatul!

 

O saptamana de schi in Austria, e drept, dupa Revelion, dar totusi in plin sezon, costa pana intr-o mie (1000) de euro, zic eu cu o foarte mare larghete. Aici intra transportul, cazarea, masa si ski-pass-ul, deci cam tot! Si spun pe studiate! Ah da, in suma asta nu intra impresiile de parvenit “Qsaptist” roman…

 

Nu stiu voua, dar mie mi se pare ca preturile astea autohtone frizeaza penibilul! Si tot tour operatorii vin si se plang ca anul asta au vandut cu 25% mai putine bilete!

 

La intrebarea, cat se poate de legitima de altfel, daca au lasat la pret macar acum, pe ultima suta, ca sa isi ocupe toate locurile, se uita ultragiati la tine si suiera printre dinti un hotarat si plin de sila “NU”! Ajungi sa crezi ca ii jignesti cu impertinenta ta, tu, posibilule turist ( a se citi vaca ce trebuie mulsa si apoi ucisa cu un nit in moalele capului )!

 

Dar stati putin! In cele din urma, ni se ofera si explicatia pentru sumele astea astronomice, din partea unui “manajer” de hotel! Despre ce credeti ca e vorba? Care putea fi alta motivatie decat celebra “criza financiara mondiala”! Bai cacat pansat, criza asta a ieftinit petrolul si casele, a dus zeci de mii de oameni la sapa de lemn, si tu imi spui ca la tine a generat preturile astea fantasmagorice? Du-te ma la mata! Daca ti-as fi fost patron, te-as fi pus sa cureti veceurile cu limba pentru raspunsul asta urat mirositor si imbecil!

 

Plangem ca avem o tara frumoasa pe care nu stim sa o valorificam!  Pai daca aia care ar trebui sa o faca, emit “judecati” din astea de valoare cand nu stiu ce sa spuna, ce dracu ne mai miram atata ca vitelul la poarta noua?! 

0 comments:

Trimiteți un comentariu