Intrigat

Aseara am fost la meci. Sunt dezamagit! Poli nu joaca fotbal si n-are nici o sansa in fata unora care sunt in stare sa lege 3 pase, cum sunt aia de la Urziceni. Da’ eu nu tin cu Poli, deci nu de aia sunt deziluzionat! … eu tin cu Steaua! Aia-s si mai meseriasi! Va rog sa va abtineti de la aplauze!

Ce spuneam?… aproape am uitat. Se pare ca neuronii mei, ultimii 2, sunt inca ametiti de la “cabaretul” de sambata! Aha! Mi-am amintit!  Deci: sunt deceptionat de comportamentul spectatorilor din tribune! Lumea nu merge acolo sa vada un spectacol! Lumea nu vrea fotbal si nu vrea sa aprecieze maiestria unor sportivi! Lumea vrea sa se enerveze, sa injure, sa tipe, sa ia familia adeversarului si arbitrului la pula! Si sa mance seminte! Lua-le-ar dracu!

N-am vazut atata incrancenare la un loc de cand is io! Cand o sa priceapa si latinii ca asta-i un sport si o sa plece acasa cu zambetul pe buze si la 0-3, atunci se vor scoate gardurile la tribune! Pana atunci… imi cumpar insula!

Sa va explic si ce-i cu intrigarea din titlu! O fost ciudat pentru mine sa vad cum aceeasi oameni care or spurcat tot meciu, la sfarsit or avut puterea si decenta sa aplaude in picioare campioana! Urziceniul n-a avut atatia aplaudaci la un loc in toata istoria ei in prima liga! Dar au meritat!

Inca ceva: dinamovistii se pregatesc de Liga Campionilor de atata amar de timp, incat am impresia ca peste 100 de ani cand vor participa, o vor castiga direct! Pana atunci, sunt cei mai buni la dans din buric si la fumat trabucuri!

PS: Decat Dinamo campioana, orice alta combinatie ma multumeste!

PS1: Paul, ti ciuda ma?

1 comments:

Paul spunea...

Da mi-e ciuda...si nu nu pe Urziceni ci pe ai mei care in ultimele doua etape care mai erau si decisive or decis ca nu trebe jucat fotbal si alergat ci doar sa fie in teren.Si da io is din ala care merge in tribuna sa ii "fluiere" pe adversari...ce sa faci sangele latin.....de aia nu mai merg la Tm la meci ca nu pot injura Poli deci nu are farmec:D.
PS:Alba in A!

Trimiteți un comentariu