Ce mai urmeaza?

Inainte au fost "emo kizii"! Aveau 12 - 16 ani si in loc sa se excite la fofo/puta,  se satisfaceau cu lama! Dragii mei, pentru emotii tari, sistole, apelati cu incredere la joagar! A fost ciudat, dar am inghitit-o si p-asta! 

Acum festitii aia mici nu mai sunt la moda. Acum ultima fita, daca ai intre 18 si 22 de ani, e sa te sinucizi daca cretinul ala plecat la capsuni in Spania ca sa-ti cumpere rochie de mireasa, mileu pe televizor si Rapirea din Serai, nu-si deschide webcam-ul cand ti se scoala tie! Ca asa ai vazut ca o facut Marimar! Jesus!

Ma intreb oare ce dracu mai urmeaza? Care-i urmatorul laitmotiv al pruncilor? Oare cum ar arata un emo-telenovelist? Imi si inchipui o fatuca cu unghii si gene negre, da' cu fusta cu flori, si suferinda ca nu-i intelege nimeni dragostea pentru unu tuciuriu din Ferentari!

Ai Doamne bine-o fost sa umbli cu o minge-n brate toata ziulica, bine-o fost sa sari gardu scolii ca sa nu te milogesti la portar! Bine-o fost sa furi corcoduse necoapte! Bine-o fost sa mergi la prieteni acasa sa te joci pe calculator! 

Copiii astia au totul, dar parca nu se au pe ei...

PS: Daca nu stii ce-s alea sistole, intreab-o pe Anda!

4 comments:

Anda spunea...

:)) Copiii din ziua de azi! Mie mi-e si groaza sa fac copii, oricat as incerca, nu as putea sa-i feresc de toate tampeniile si toti idiotii din jur. Cred ca ma duc in munti si-mi gasesc un cioban...

TomSiJerry spunea...

Nu-s tare sigur ca un cioban e the dream choice :)! Influenta societatii e destul de nasoala in zilele noastre, dar nici sa nu vezi oameni deloc nu-i prea sanatos :). In plus, cine stie ce hobby-uri zoofile o fi avand :))

Anda spunea...

:)) Da clar, dar fata de necrofilii de la oras, parca tot suna mai bine. Ce sa zic, pana la urma nimeni nu e dream-choice. La toti trebe sa faci compromisuri. Si cand iti pui problema si cu cine ai vrea sa ai copii si sa-i si cresti cu respectivul, variantele scad drastic, de fapt... tind spre zero. Oricum privesc, e de rau. Si odata cu inaintarea in varsta [ce urat suna] parca nici nu-mi mai vine sa aduc copii pe lumea asta.

ps: Tu ai o chestie cu finlandeza? Si cu oamenii handi? :)

TomSiJerry spunea...

N-am nici o treaba nici cu limba, nici cu oamenii... Astazi am mesterit sa-mi apara dialogul asta de adaugat comentarii chiar sub articole da' se pare ca nu functioneste corect... cand oi avea timp l-oi mai bibili.
Eh, am totusi o problema cu retarzii! Da' nu cu aia definiti prin tratatele voastre :)

Trimiteți un comentariu