Casa Romaneasca, un restaurant … ca la noi

Nu, nu e de rau. Nu tot ce e romanesc pute, ba din contra.

Cei mai multi dintre voi poate ca-l stiti. Casa Romaneasca este in Complex, in locatia “defunctului” Mayday. Geamurile de termopan de pe exterior nu anunta interiorul cu mese si scaune rustice. Chiar daca nu-i prea inspirata combinatia asta, iar comportamentul chelneritelor e uneori suparator ( doar am zis ca-i ca la noi ), nu te lasa amagit, caci de aici incep partile bune!

In fiecare zi, intre orele 12 si 14, se serveste meniul zilei ( supa si felul doi ). Costa 11 lei, este gustos, variat si, cel putin pentru kilogramele mele, indestulator. Daca faci imprudenta sa optezi pentru orice altceva din meniu, iti recomand sa fi mai infometat decat un urs trezit din hibernare. Portile sunt foarte mari. Exista si un meniu special, pentru care poti opta dupa ora 17, care costa 14 lei parca, si este conceput in mod similar, pentru masa unui tigru. Sa nu uit de painea din partea casei. Nu stiu de unde o cumpara, dar e coapta pe vatra, si e mai buna decat cozonacul. Din pacate, eu n-am idee, in Timisoara, unde pot gasi asa ceva…

Am zis ca mancarea e delicioasa? Am zis… Preturile sunt decente: o portie de ficatei prajiti, cu cartofi taranesti si o salata de castravesti murati costa 19.2 lei.

Info: Pentru cei care nu pot baga la ghiozdan fara lautari, duminica seara este si formatie.

2 comments:

Rosii spunea...

ultra reclama. cat ai luat pentru postu asta? :P inca vo 2 la fel si iti ajung banii de megane :P

TomSiJerry spunea...

mah, nu ma ascund dupa desti, mi-ar fi placut sa fie pe bani post-ul asta, dar nu e :), e doar o vorba buna la adresa unui loc care merita asta.

Trimiteți un comentariu