Ping pong cu viata unei fete de 11 ani

Presupun ca lumea e cat de cat informata si a auzit de cazul fetitei de 11 ani violata de un idiot frustrat sexual, de 19, care mai e si unchiul ei pe deasupra!
Pe la televizor, doctorii, Biserica, oamenii de bine, etc. si-au dat toti cu presupul si au facut tot felul de scenarii. Au facut tot felul de supozitii daca e bine sau nu sa faca avort, daca e legal etc. Iarasi e plin de experti si de alti cugetatori din astia plini de moralitate sau de simt logic care ne explica noua ce si cum!
Un singur lucru a fost omis! De cand inconstientii ei parinti ( cum naiba sa nu observi ca fiica ta 11 ani e bortoasa pana cand ajunge in 5 luni???? ) au descoperit ca fata e gravida si pana azi au trecut vreo 3 saptamani! In tot acest timp s-au purtat discutii interminabile pe la Consiliul Medicilor, dar nimeni nu s-a gandit sa ia o decizie RAPID! Pai daca era sa faca avort trebuia sa il faca ATUNCI, nu acum, cand are deja 21 sau 22 de saptamani de sarcina! Acum doctorii vor scoate prin cezariana un FAT VIU! Ce vor sa faca, sa il eutanasieze? Pai ala nu mai e avort, e crima!
Nici nu mai stiu daca e incompetenta sau dezinteres...

0 comments:

Trimiteți un comentariu