Populism ieftin marca PSD

Am citit prin toate ziarele si am vazut pe toate posturile declaratiile propagandiste ale lui Geoana si ale altor PSD-isti. Astia sunt nebuni!
Nici nu s-au marit bine pensiile nu se stie exact cu ce fonduri ca ei trambitzeaza ca trebuie sa creasca si mai mult! Cer marirea salariului minim pe economie la o suma deliranta si imposibil de atins in conditiile actuale si in general promit marea cu sarea!
Mai nou vad ca Geoana vede cosmonauti romani! Era sa pic de pe scaun de ras cand am citit! Probabil a ramas fara idei si nu stie ce sa mai promita, in goana asta jenanta dupa voturi!
Un singur lucru uita toti, ca de obicei: inca nu au explicat de unde vor obtine fondurile pentru toate tampeniile pe care le promit, caci vor trebui sa le respecte macar partial daca le iese smecheria ... Probabil tot de pe vacile platitoare de taxe ce suntem noi, astia, care incercam sa mai si muncim cate ceva in tara asta!
A nu se intelege ca sunt portocaliu! Ma doare in cot de politica si sunt scarbit de toti politicienii, de la absolut toate partidele! Nu ma duc la vot pentru ca stiu ca oricum noi toti avem de pierdut, indiferent de rezultatul sau! Nu pot insa sa nu ma revolt cand vad ca tot noi suntem aia care trebuie sa platim pentru toate mizeriile astea din campania electorala!

0 comments:

Trimiteți un comentariu