Servicii "cu dragoste" de la BCR

M-am dus prin oras pe la banci sa caut si eu un curs de schimb leu-euro rezonabil. Nu schimb la casele de schimb pentru ca nu am incredere, mai ales ca era vorba de o suma destul de mare. In medie, cursul de schimb azi era de 3.62 la vanzare, dar la BCR trona un 3.58 imbietor!
"Sotia" s-a asezat rabdatoare la coada, ca la super banca ( NOT ) asta e vesnic coada si normal ca este un singur ghiseu deschis. Dupa ceva timp apare o tanti care se aseaza la un ghiseu ca sa mai decongestioneze "atmonsfera". Pana aici e ok, da' partea faina abia urmeaza. "Suprema directiune" are inspirata idee sa intrebe unde sa stea sau daca sta la coada buna pentru un schimb, si replica vine sec: "Pai acuma nu facem schimb ca nu avem timp/chef si doar sunt atatea case de schimb, mergeti la alea!"
Adica eu ma duc la banca sa le fac lor profit si ei ma trimit la plimbare pentru prea mult tupeu nu? Sau voi cum traduceti chestia asta? BCR era si inainte o banca veche, cu metode vechi, dar surpriza nasoala e ca nimic nu s-a schimbat nici dupa ce au fost cumparati! Si mai vor sa isi faca 50000 de mii de clienti anul asta! Da da!!! Asteptati pana mai vin eu la voi!
Pe aia de la BRD i-am spurcat bine deja, asa ca asta poate fi considerat episodul 2.
Si uite asa am ajuns eu la Banca Transilvania, mutat cu tot ce se poate la ei!

0 comments:

Trimiteți un comentariu