Interbet Banking, superexperienta!

Am de-a face mai des cu doua banci. N-am sa spun care, nu-s al' dracu la ora asta. N-are rost acum, si adevarul e ca de una dintre ele sunt chiar multumit din toate celelalte puncte de vedere. Una e penibila, da' o sa povestesc alta data.

Buuuun! Avand in vedere ca nu-s tocma' topor in ale socotitoarelor astora, am auzit candva de mult de o chestie care se numeste Internet, si pot chiar sa tastez cu doua degete simultan, mi-am facut cont de internet banking la ambele banci. Ca-s doua! Tineti minte nu? Doar cu 6 randuri mai sus am spus, ce mama naibii!

Eiiii, dragi mosului, de-aici incepe partea mirobolanta! Cu bucurie in suflet am asteptat sa-mi vina conturile si plin de extaz am deschis Firefox-ul de fiecare data, ca sa imi accesez minunatia. Dar ce sa vezi, nu merge! Hiiiiii, ia sa vedem ce scrie in plicurile alea de la banca?! Pai scrie la cerinte ca musai trebuie Windows si musai, dar musai!, ii sa folosesti pe post de browser prostioara ( ahh, ce finut am fost! ) aia de Internet Explorer!

Apai las-o-n suparare! Om fi noi putini ciudati fani Linux, nu contest, dar Firefox merge si pe Windows, si chiar si pe Mac, de-a dreptu'! Si nu, Firefox nu-i o vulpe de foc! Io nu inteleg cum au reusit bancile respective sa dea bani pe asemenea softuri de 2 lei! Dar mai ales, oare cati bani au dat pe ele? Sau poate vor firmele care s-au ocupat de programele astea sa ne convinga ca Windows cu al sau ActiveX controls si Internet Explorer ofera o siguranta de netagaduit?! Cineva sa-mi dea un tub de oxigen, sa nu ma sufoc de ras! Oare sa-mi amintesc ca ieri, stransi de coaie de niste vulnerabilitati "proaspete" care duceau la furt de parole si alte cele, cei de la Microsoft au lansat un patch pentru Internet Explorer 7? Ai de mine ce valabil ii browser-ul lor.. NOT!

In conditiile astea, am trimis un mail la banca aia care-mi place, sa ii intreb si eu cam ce au de gand in sensul aplicatiei actuale, mult prea prafuita pentru 2008! Asta a fost raspunsul:

"In viitor vom extinde functionalitatea aplicatiei BT24, in sensul utilizarii acesteia si de pe alte sisteme de operare si alte browsere, insa nu va putem oferi o data in care va fi finalizat acest proiect.
Multumim pentru intelegere si va dorim o zi buna!
Cu stima,"

Deci muci, foarte clar!

Imbunatatirea serviciilor pe dracu!

2 comments:

Anonim spunea...

Prima banca e BT, ca doar aia au aplicatia BT24, a doua care e ?

TomSiJerry spunea...

aialalta e o banca greceasca al carei nume incepe cu litera A. destul de concludent nu? :P

Trimiteți un comentariu