Sunt de acord cu taxa auto

Nu mai pot cu taxa auto! Da dom'le, taxa asta este o solutie desteapta! Poate singura decizie buna a viitorului defunct Guvern!

Ati observat fetele protestatarilor de prin toata tara!? Sunt prezenti la toate stirile! Sunt niste papagali idioti, muritori de foame, care au adus la noi carutele uzate de prin toate colturile Europei! Pentru toti astia, am o urare de sarbatori: "ba p-a matii"!

Daca n-ai bani sa-ti iei masina calumea, ia autobuzul, sau bicicleta! Daca ai 1500 de euro si vrei vehicul sa umbli prin tarla, ia-ti un scuter boule! In tara asta toti vor masina, nu conteaza ca nu se pot caca de foame si ca n-au unde sa stea! Masina e o chestie esentiala. Ea iti ofera statut! Hai pa mah... Ce uita toti bivolii astia inversunati, care au blocat circulatia prin diverse locuri din Timisoara, si romanii in general, e ca masina nu iti da sa manci, si nici nu e prea confortabil sa dormi in ea!

In afara de asta, de ce am fi noi cimitirul de fiare al Europei?! In afara de asta, cu cat sunt mai multe masini, cu atat se produc mai multe accidente, si pe urma tot noi plangem cu lacrimi de crocodil! In afara de asta, nu avem drumuri!

Si inca una faina, Guvernul, pentru prima data in 4 ani, a incercat sa protejeze o parte buna din cetatenii sai, si anume muncitorii de la Dacia! Daca aia raman fara slujbe ca noi importam "fier vechi" o sa fie bine? E vorba de cateva mii de oameni care participa la bugetul statului, prin urmare la bunastarea noastra, a tuturor!

In plus, taxa asta aduce o gramada de bani la buget! Foarte bine, ca si-asa dupa anul nou vor fi tensiuni sociale pentru ca si profesorii, si functionarii publici, si medicii vor iesi in strada ca sa ceara mariri! Nu ma credeti? Sunt gata sa facem un mic pariu ;)!

4 comments:

Anonim spunea...

bine ca ai tu bani sa iti iei Lexus....idiot de Rominia....MASINA NU E UN LUX TARANE

TomSiJerry spunea...

eu am un Renault. Clio ;). Dar mi-l permit. Pricepi? Masina e un lux atunci cand nu ai bani de mancare ;). Nu e nimic rau in a fi taran. Rau e cand bolborosesti jigniri ca sa iti sustii punctul de vedere ;)!

Anonim spunea...

no ma ce ai enervat oamenii!

problema e modul in care au pus ordonanta in practica, si faptul ca au dat-o chiar inainte sa plece de la guvernare ca sa isi protejeze afacerile. daca am fi stiut ca e o taxa care sa ne protejeze pe noi romanii si mediul atunci nimeni nu ar fi comentat nimic ;)

TomSiJerry spunea...

modul in care or dat ordonanta si scopul ei real este evident, da' asta nu inseamna ca ea nu are efectele pozitive pe care le-am spus nu?

Trimiteți un comentariu