Axa Predeal - Bucuresti - Constanta

E cineva care nu stie ce descrie aceasta axa? Da' cum va permiteti?!

Nu, nu e Triunghiul Bermudelor, desi nici departe nu-i!

Gata cu suspansul, va spun eu ce e, este vorba despre Romania! Atat e Romania! Restul, dincolo de Predeal, hai fie! maxim maximorum, Poiana Brasov, e un fel de "no man's land"! Un fel de tinut ciudat unde traiesc bizare creaturi bipede ce vorbesc o limba asemanatoare cu cea a bucurestenilor "all mighty!". Constanta nu se pune ca dincolo de ea traiesc doar delfinii!

Ca un rezumat, de la "inaltimea" "peiorativului Paris" mizerabil, impanat cu bizoni rutieri si maimute tuciurii, nu se vede mai mult de atat!

Trecand la subiect...Ca presa n-a auzit decat de Valea Prahovei ne-am obisnuit, ca doar numai acolo se schiaza in tara asta, ce dracu'! Oricum presa papa rahat!

In schimb ma ambalez cand Jurnalul trambiteaza ca Ana Teleferic a pornit toate instalatiile de pe Postavaru, in timp ce noi timisorenii trebuie sa ne uitam la stiri sa-i vedem pe altii cum schiaza, ca pe aceiasi Ana Teleferic, la Muntele Mic, in Caras Serverin, la peste 1400 de metri altitudine, i-a "surprins venirea iernii", dupa jumatatea lunii noiembrie! Ia mai duceti-va voi dracului!

Uite de-aia n-o sa vada Copos banii mei in veci! Decat sa-i dau bani vulpasinului asta mizer, mai bine cotizez la PIB-ul Austriei, unde apropos, ajung mai repede, pe autostrazi, decat la Brasov, pe ulitele astea darapanate care avem pretentia ca sunt "drumuri nationale" sau "europene"!

0 comments:

Trimiteți un comentariu