Da benzina, cat e dom'le benzina?

Intr-un moment de maxima ...sa-i zicem "inspiratie", m-am gandit sa intru pe site-ul celor de la OMV. Foaaaaaarte frumos! Verdeeee, cu albastruuuu, cu poze, cu harta benzinariilor din fiecare oras, cu produse promotionale, descrierea carburantilor...etc.
Dup-aia, am intrat la Rompetrol pe site. Aceeasi poveste.
Un singur amanunt lipseste de pe amandoua paginile web, PRETUL! :)
Da' de ce nu ne spuneti dom'le cat costa benzina, ca aia ne intereseaza cel mai mult! Poate pentru ca nu va convine? Ca imi vine greu sa cred ca marii domni petrolisti nu au bani sa plateasca un amarat sa faca update la site de cate ori "ajusteaza" ei pretul ;)!

3 comments:

Anonim spunea...

porcii nu au aceleasi preturi in toate orasele. de aia!!!

in plus scade barilu in fiecare zi si ei se fac ca ploua. parca vad ca daca ajunge iar la 100 cat a fost inainte or sa dubleze preturile!!!

Dani spunea...

sa ştii ca si eu tot caut in ultimele zile preturi on-line...Faza e ca nici căutând pe Sheel Ungaria, Belgia sau UK nu am găsit, deci aşa o fi moda!

TomSiJerry spunea...

Pai io cred ca asa e moda, da' moda asta tare le mai convine lor :)! stii cum e, si botezatu dicteaza care e moda, dar tot e ala care castiga o groaza de bani din hainele pe care tot el le indica a fi misto :)

Trimiteți un comentariu